Multi dintre noi au experimentat in bucatarie o multime de preparate din paste, insa aceasta reteta va ajunge cu siguranta in topul preferintelor tale.
Mai intai, se rade parmezan peste pastele Rigatoni fierte, dupa care acestea se asaza intr-o tava circulara cu pereti detasabili. Secretul este ca pastele sa fie pozitionate vertical si cat mai apropiate una de alta.
Citeste si: Reteta Barilla Spaghetti Bolognese
Dupa ce intreaga tava a fost umpluta, peste paste se pune un sos de rosii cu carne tocata, condimentat dupa gust. Pentru o mai buna umplere cu carne a tuburilor pastelor se poate folosi un betisor. Inainte de a fi pusa in cuptor, tava trebuie invelita in folie de aluminiu, unde va sta timp de 15 minute la o temperatura de 200 de grade Celsius.
Dupa trecerea celor 15 minute, tava se scoate din cuptor si se adauga bucati de mozzarella proaspata. Dupa ce si acest pas a fost facut, preparatul se mai lasa in cuptor timp de inca 15 minute.
Odata incheiat timpul de coacere, preparatul poate fi taiat si servit invitatilor. Pofta buna!
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 75 min
|
23:15 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:15 | Esmeralda 60 min
|
01:15 | Leylifer 60 min
|
02:15 | Trei surori 120 min
|
04:15 | Sarutul otravit 60 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|