Vrei sa ai un par frumos in fiecare zi? Incearca secretul Alexandrei Stoian

Vrei sa ai un par frumos in fiecare zi? Incearca secretul Alexandrei Stoian
Citeste mai mult despre: Alexandra Stoian, prezentatoare, Stirile ProTV
Data publicarii: 26 August 2013

Astazi am avut placerea de a sta de vorba cu una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri din Romania.

Care este secretul parului tau frumos?

Secretul este in familie. Pentru parul des si cu o textura buna trebuie sa-i multumesc tatalui meu, pentru ca l-am mostenit si la acest capitol, printre altele. De la el am luat parul des, sanatos si ondulat. Cret chiar, da, cret!, pentru ca in mod normal parul meu este cret si cu mult volum. Din acest motiv il tot “intind”, trag de el sa il disciplinez. Obisnuiesc sa fac acest lucru destul de des si prin prisma meseriei, dar si pentru ca imi place mai mult cand are o forma, cand este drept, curat, fara produse de styling in el. Partea interesanta este ca imi pot schimba imediat look-ul, daca ii aplic putin mousse si in secunda doi devine ondulat. Sau, daca ma prinde ploaia, simt cum se ridica si se increteste.  Doar ca look-ul asta este mai mult de vacanta, cand prefer sa nu-l mai “chinuiesc” si implicit nici pe mine, pentru ca dureaza sa-l intind, asa ca in concedii sau in timpul liber, dupa spalat il usuc cu difuzorul si in 5 minute sunt gata.
 
Ce parere aveti despre mastile naturale?

Foarte importanta este hidratarea cand iti bati capul cu un par cret. Pe langa faptul ca e frumos si “mai altfel”, parul cret este destul de uscat de la natura, iar eu contribui la acest lucru cu ajutorul uscatorului fierbinte tinut mult pe lungimea firului, cu placa si cu suvitele mai deschise ca nuanta. Asa ca ajungem si la capitolul masti naturale, care dau rezultate in cazul meu imediat cand le aplic. In general, uleiurile de masline, de argan si de nuca sunt cele pe care le folosesc cel mai des, iar din cand in cand aplic si miere, totul pe lungime si neaparat pe varfuri. Sunt adepta mastilor naturale pentru ca parul meu este mult mai usor de aranjat dupa ce le absoarbe. Dar folosesc zilnic si produsele de regenerare din saloane.
 
Ce parere aveti despre parul vopsit? Cum il protejati? Ce culori ati incercat pana acum?

In cazul meu, imediat dupa ce ma vopsesc parul arata mai bine. Pentru ca asa cum stiti, capata luciu. Asta pentru ca este vopsit. Daca as fi avut nuanta naturala, care imi place, nu mai aveam nevoie de reimprospatare. Insa doar cu suvite deschise este o varianta foarte buna pe moment. Poate pe viitor voi simti nevoia unei schimbari. Singura schimbare mai vizibila a fost un saten, cu un ton mai inchis decat culoarea mea naturala, care imi evidentia culoarea ochilor.
 
Cat investiti pe luna in tratamentele pentru podoaba capilara?
Bine zis "investit", pentru ca la capitolele par, ten, manichiura si corp chiar investim. Pentru ca, asa cum spuneam, pe de o parte sunt nevoita sa il indrept si implicit il usuc, pe partea cealalta trebuie sa vin cu produse profesionale care sa il mentina des si sanatos ca sa ma pot bucura de el. Si nu ma refer doar la tratamente, ci si la sampon, masca de par, balsam leave-in pentru descurcat, produse de protectie termica si seruri de hidratare sau sigilat varfurile. acasa, fara aceste produse, nu ma descurc.

Cat de des mergi la hair stilist? Cat de importanta este parerea lui?

Hair stilistul are zilnic intalnire cu parul meu. Am norocul sa trec in fiecare zi pe la departamentul hair style la serviciu si sa fiu ca "scoasa din cutie" cand plec de acolo, aranjata impecabil. Cu toate ca imi cunosc foarte bine parul si felul in care arata cel mai bine, pentru ca stiu sa mi-l aranjez si singura, tin totusi cont de parerea stilistilor. Asta pentru ca este domeniul lor si in anumite privinte se pricep mai bine decat mine cand vorbim despre vopsit sau cand as vrea o schimbare si le cer parerea despre o anumita tunsoare care m-ar avantaja.
 
In ce conditii ai accepta sa te tunzi scurt?

Nu as accepta sa ma tund scurt si spun asta in cunostinta de cauza, pentru ca mi-ar fi foarte greu sa il potolesc, sa-l fac sa stea cum vreau si cum ar trebui. Am fost tunsa scurt cand eram mica si fiind firul usor si scurt mi se incretea foarte repede si se ridica toata calota in crestetul capului, de nu mai avea nicio forma. De altfel, nu degeaba ma strigau toti cunoscutii “Tina Turner” cand eram mica. Aveam un look asemanator, care nu ma multumea deloc. Iar pe langa acest aspect, daca l-as avea scurt, cand voi fi nevoita sa mi-l ondulez, nu s-ar mai aseza cum trebuie. Tot de la hairstylisti stiu ca parul meu cret are nevoie de greutate ca sa stea cum trebuie.

 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    75 min
    22:15 Ingeri tacuti
    45 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies