Alexandru Papadopol, Ioana Flora si Dragos Bucur s-au reintalnit in “Marfa si banii dupa 10 ani"! GALERIE FOTO!

Alexandru Papadopol, Ioana Flora si Dragos Bucur s-au reintalnit in “Marfa si banii dupa 10 ani ! GALERIE FOTO!
Data publicarii: 22 Octombrie 2009

Filmul “Marfa si banii”, in regia lui Cristi Puiu, a insemnat debutul actoricesc pentru Alexandru Papadopol si Ioana Flora, care acum interpreteaza rolurile ziaristului Aleco Calofesco, respectiv a  guvernantei Miss in serialul “Aniela”, difuzat ACASA, de luni pana joi, de la ora 20.30. La 10 ani de la lansarea lungmetrajului, actorii s-au intalnit, la initiativa lui Dragos Bucur, pentru a realiza proiectul “Marfa şi banii dupa 10 ani”.

Marfa si banii” a fost filmul care a marcat debutul pe marele ecran a celor trei actori, care au legat prietenii pe viata si nu in ultimul rand, este filmul care a schimbat fata cinematografiei la acea vreme si a redeschis calea filmului romanesc la Festivalul de la Cannes.

Pentru mine a fost primul film in care am jucat, a insemnat intalnirea cu un mare regizor - Cristi Puiu, a insemnat o prietenie pe viata cu Dragos Bucur si mandria de a fi jucat in filmul care a schimbat fata cinematografiei anilor 2000”, marturiseste Alexandru Papadopol.

A fost debutul meu, primul pas foarte important pentru mine ca actrita de film. A fost un film care a avut succes si dupa foarte multi ani de absenta a romanilor de la Festivalul de la Cannes, a redeschis aceasta cale”, adauga Ioana Flora.

Marfa si banii dupa 10 ani” este un proiect gandit si produs de Dragos Bucur si pe care actorul, impreuna cu Alexandru Papadopol si Ioana Flora, il fac  din dorinta de a depana amintiri frumoase: “Stateam si ne gandeam ca totusi au trecut 10 ani de cand am filmat "Marfa si banii", timpul a trecut foarte foarte repede, iar acum toti trei avem copii, suntem casatoriti", spune Alexandru Papadopol.

 A fost o revedere foarte frumoasa, mai ales ca eu cu Dragos nu m-am mai intalnit pe plan profesional, ci doar cu Ioana, acum in serialul "Aniela". A fost ideea lui Dragos de a face evenimentul "Marfa si banii dupa 10 ani". Reintalnirea noastra ne-a trezit ceva nostalgii, dar in acelasi timp a fost si plina de umor pentru ca incercam sa redam replicile cu intensitatea si interpretarea de atunci si parca acum nu ne mai ieseau atat de bine. Cred ca am uitat ca atunci am repetat vreo doua luni inainte de filmare” mai spune Alexandru.

Subiectele de discutie la o intalnire intre trei prieteni cu o istorie de peste 10 ani nu se epuizeaza, incepand de la momentul in care au aflat ca au luat castingul, pana la mustata lui Papi pe care o are acum.

M-am maturizat foarte mult intre timp, atunci aveam 24 de ani. Dupa debutul din "Marfa si banii", am facut mai multe filme, iar ultimul film pe care l-am facut a fost "Pescuit sportiv" pentru care am luat premiu la Festivalul de Film de la Salonic. Pe plan personal, m-am casatorit, am doi baieti gemeni, o viata de familie fericita si un program incarcat cu filmarile pentru rolul din serialul "Aniela". M-am bucurat ca m-am revazut in formula asta cu Dragos si cu Alexandru", spune Ioana Flora.

"Mi-a revenit in minte momentul in care am luat proba. Eram cam 50 de persoane la casting si cand ne-au spus ca noi trei suntem cei alesi, am iesit in fata casei de productie si am tipat si ne-am luat in brate de bucurie, era primul nostru proiect important. A fost o revedere foarte frumoasa, ne-am simtit minunat, am ras mult, ne-am distrat de mustata lui Papi, am discutat de copii, a fost o intalnire intre trei vechi prieteni”, mai spune Ioana Flora.

Telespectatorii ii pot urmari pe Alexandru Papadopol si Ioana Flora in rolurile ziaristului Aleco Calofesco, respectiv a  guvernantei Miss, in serialul “Aniela”, difuzat ACASA, de luni pana joi, de la ora 20:30.
 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies