Andreea Popescu s-a specializat in bucate traditionale. Ce a gatit de Sarbatori

Andreea Popescu s-a specializat in bucate traditionale. Ce a gatit de Sarbatori
Data publicarii: 03 Ianuarie 2013

Pasionata de arta gatitului, Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a hotarat sa se specializeze in bucate traditionale.

 Drept pentru care, cu putin timp inainte de Craciun a luat lectii chiar de la Chef Florin Tataru.

A asistat neinfricata si la taiatul porcului iar mai apoi si-a testat talentul in materie. S-a intrecut pe sine:a gatit miel la ceaun, umplut cu praz si masline, berbecut la protap si a framantat aluatul pentru painea facuta in vatra.

Andreea nu a incercat din prima sa desluseasca tainele bucatariei romanesti.A inceput cu un preparat mai usor, dar care ii place la nebunie: pizza.

Pentru Revelion, insa, a invatat o reteta ceva mai sofisticata: fois gras in sos de cafea.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Leylifer
    135 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies