Ingrediente:
1 pulpa de berbecut, 1 kg cartofi mici, 3 cepe tocate, 1 fir de praz feliat, cimbru si patrunjel, verde, 2 cani apa, sare, piper, usturoi, 200 g rosii mici
Mod de preparare:
Se fierbe carnea cu os cu tot si cind se desprinde usor se dezoseaza .
Intr-un vas pentru cuptor, cu capac, se aseaza ceapa tocata, jumatate din cartofi, decojiti si taiati mare, carnea, sare si piper, patrunjel si cimbru, prazul tocat, alt rind de cartofi, usturoi taiat pe jumatate.Se imprastie rosioarele si iarasi cimbru si patrunjel . Se acopera cu zeama de la carne si daca mai este nevoie cu apa, se pune capacul si se lasa la fiert, la foc mic, chiar si doua ore.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|