Ingrediente:
1 pulpa de berbecut, 1 kg cartofi mici, 3 cepe tocate, 1 fir de praz feliat, cimbru si patrunjel, verde, 2 cani apa, sare, piper, usturoi, 200 g rosii mici
Mod de preparare:
Se fierbe carnea cu os cu tot si cind se desprinde usor se dezoseaza .
Intr-un vas pentru cuptor, cu capac, se aseaza ceapa tocata, jumatate din cartofi, decojiti si taiati mare, carnea, sare si piper, patrunjel si cimbru, prazul tocat, alt rind de cartofi, usturoi taiat pe jumatate.Se imprastie rosioarele si iarasi cimbru si patrunjel . Se acopera cu zeama de la carne si daca mai este nevoie cu apa, se pune capacul si se lasa la fiert, la foc mic, chiar si doua ore.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|