Borsul pudra - o solutie practica si mereu la indemana pentru o ciorba delicioasa. Cum prepari un delicios bors de pui

Borsul pudra - o solutie practica si mereu la indemana pentru o ciorba delicioasa. Cum prepari un delicios bors de pui
Citeste mai mult despre: Borsul pudra, bors de pui
Data publicarii: 09 Aprilie 2015

Ciorba de pui este unul dintre preparatele favorite ale romanilor. Nelipsita de la masa de pranz, ciorba de pui poate fi pregatita chiar si de cea mai neexperimentata gospodina cu ajutorul unui ingredient care o face instant mai gustoasa - borsul pudra.

Pentru cine nu consuma miel la masa de Paste, ciorba de pui este o alternativa excelenta: este la fel de apetisanta si are si mai putine calorii. Orice gospodina o poate prepara, mai ales ca acum are un aliat de nadejde: borsul pudra. 

Borsul deshidratat este o solutie practica, ce prezinta avantajele unui produs sigur, de calitate, mai ales daca gustul sau acru a fost obtinut din fermentatie naturala, asa cum se intampla la borsul clasic. 

Datorita formulei pudra, acest tip de bors ofera ciorbei mereu acelasi gust acrisor si fin, fara a suferi modificari odata cu trecerea zilelor. Pe langa toate acestea, cel mai mare avantaj al borsului pudra este ca te ajuta sa prepari, dintr-un singur plic, un numar mare de portii, fiind eficient si economic.

 

Un alt mare avantaj este faptul ca, folosind borsul pudra, nu veti dilua ciorba, iar aceasta va fi la fel de consistenta, cu un gust bogat.

Iata o reteta usoara si delicioasa de CIORBA DE PUI: 

Ingrediente:

  • carne de pui : aripioare  si spate 
  • 1 plic de bors pudra
  • sare si piper dupa gust
  • 2 morcovi dati pe razatoare
  • 1 cutie mica de rosii in bulion 
  • 1 ceapa 
  • 1 pastarnac micut 
  • 1 ardei gras 
  • 1 lingura Delikat
  • 2-3 cartofi 
  • 1- 2 maini de paste, taitei sau fidea 
  • 1 ou 
  • 1 legatura de leustean verde

 

Cum se prepara: 

Punem bucatile de carne la fiert in apa rece, iar dupa ce incepe sa fiarba luam toata spuma sau schimbam apa. Adaugam legumele tocate marunt, morcovul si pastarnacul date pe razatoare, ceapa si ardeiul gras tocate marunt.

Dupa ce legumele se fierb circa 20 minute sau pe jumatate, adaugam cartofii si pastele. Apoi adaugam rosiile tocate marunt si sucul acestora.

Dupa ce si acestea din urma sunt fierte, adaugam 1 lingurita de bors pudra si 1 lingurita de sare. 

La final, batem oul cu 3-4 linguri de zeama din ciorba si il adaugam in vas dupa ce stingem focul. Apoi presaram lesuteanul tocat marunt.

Citeste mai multe pe retetaperfecta.ro

 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Leylifer
    120 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies