Branza de vaci este mai satioasa decat iaurtul, datorita continutului crescut de proteine. In timp ce continutul proteic al acestui tip de branza este de 8/100 de grame, al iaurtului este de 5/100, sustin medicii nutritionisti citati de linternaute.com.
Avantajul iaurtului este ca acest produs contine mai putina lactoza decat branza, reprezentand astfel un avantaj pentru persoanele care sufera de intoleranta la aceasta substanta. „Ambele produse contin multa apa, in proportie de aproximativ 85 la suta, proteine animale şi putin zahar (lactoza). Totodata, grasimea continuta de cele doua alimente poate varia de la 0 la 40 la suta in cazul branzei de vaci uscate”, precizeaza specialistul in nutritie Caroline Le Marchand-Duros.
Singura diferenta, adauga medicul, este cea referitoare la continutul proteic, care este mai mare in cazul branzei de vaci comparativ cu iaurtul. Numele acestui produs este legat de modul specific de fabricare.
Afla mai multe informatii despre acest subiect din Gandul!
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|