Ingrediente
400 g carne de berbecut sau miel, 150g carne de porc, 100 g ciuperci, 5 oua, 4 linguri suc de rosii, 2 linguri de smantina, 2 linguri branza rasa, 100 g paine, 1 ceasca lapte, sare, piper, boia.
Mod de preparare
4 oua se fierb, sa fie tari. Carnea se taie marunt, marunt si se amesteca bine cu sare, piper, boia, ou crud, painea inmuiata in lapte si ciupercile tocate. Compozitia se pune intr-un vas pentru cuptor bine uns cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 de minute. Ouale fierte se taie felii, se aranjeaza deasupra budincii cand este aproape gata. Din smantana, bulion si branza rasa se pregateste un sos pe care il turnam deasupra budincii. Se mai lasa 10 minute la cuptor, sa se formeze o crusta.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Caut sufletul pereche 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 45 min
|
17:45 | Sarutul otravit 135 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Capcana razbunarii 105 min
|
03:45 | Doctorul casei 45 min
|
04:30 | Caut sufletul pereche 90 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|