Ingrediente
400 g carne de berbecut sau miel, 150g carne de porc, 100 g ciuperci, 5 oua, 4 linguri suc de rosii, 2 linguri de smantina, 2 linguri branza rasa, 100 g paine, 1 ceasca lapte, sare, piper, boia.
Mod de preparare
4 oua se fierb, sa fie tari. Carnea se taie marunt, marunt si se amesteca bine cu sare, piper, boia, ou crud, painea inmuiata in lapte si ciupercile tocate. Compozitia se pune intr-un vas pentru cuptor bine uns cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 de minute. Ouale fierte se taie felii, se aranjeaza deasupra budincii cand este aproape gata. Din smantana, bulion si branza rasa se pregateste un sos pe care il turnam deasupra budincii. Se mai lasa 10 minute la cuptor, sa se formeze o crusta.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragostea vietii mele 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:15 | Dallas 60 min
|
23:15 | Inimi singuratice 60 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:15 | Leylifer 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 30 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|