Bunele maniere la masa: arta de a nu te face de ras

Bunele maniere la masa: arta de a nu te face de ras
Data publicarii: 13 Octombrie 2012

Chiar daca secolul vitezei inseamna si mancare preparata la minut si sandvisuri in pauza de pranz, exista inca si mese tinute ca la carte sau dineuri oficiale, la care trebuie sa faci fata si altor reguli decat a-ti linge degetele de “bun ce-a fost”! Nu e un capat de tara sa nu stii care dintre pahare e de vin alb sau vin rosu si nici sa incurci nenumaratele feluri de furculite pe care le gasesti in stanga farfuriei, dar n-ar strica pentru imaginea ta sa ai scoala bunelor maniere, cum spunea bunica mea.

Sa stii sa nu vorbesti cu gura plina sau sa multumesti pentru masa sunt reguli elementare ce tin de cei 7 ani de acasa. Dar sa te descurci in hatisul “etichetei” unui supeu, e o adevarata incercare.

 

Citeste  mai multe pe FoodStory

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Drumul catre tine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Evadatele
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Sub semnul iubirii
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Inima nu minte
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies