Ingrediente:
500 g cartofi de marime potrivita, 150 g unt, 2 galbenusuri, 200 g cascaval de oaie, 250 g cirnati afumati, sare, piper, smintina, patrunjel verde, hrean ras. 
Mod de preparare:
Cartofii se coc, se curate de coaja, li se taie un capacel si se scoate miezul avind grija sa nu-I sfaramam. Cirnatii taiati feliute se prajesc usor in unt, se amesteca cuscavalul ras , galbenusurile de ou, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Se aseaza intr-o tava si se lasa la cuptor pentru gratinare. Se servesc cu smintina amestecata cu hrean ras si patrunjel verde. 
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
