In plus, acestia sunt nedespartiti de aceasta bautura delicioasa si o servesc absolut oriunde, din Praga pana in cele mai mici orase ale tarii, chiar si la micul dejun. Mai mult decat atat, gatitul cu bere este o practica ce ia amploare datorita plusului de savoare adus mancarurilor. Daca adaugati bere in supe, in timp ce carnea fierbe, aceasta va deveni mai frageda in scurt timp, amestecurile pentru marinat sunt mai gustoase atunci cand se foloseste bere iar preparatele la gratar pot fi servite alaturi de un sos delicios care sa contina si bere.
Insa, berea poate insoti si gustari desprinse parca din emisiunea culinara preferata. De aceea, Staropramen a lansat provocari delicioase celor care vor sa isi arate talentul de chef, pregatind retete noi, rapide, in fiecare saptamana, care abia asteapta sa fie savurate alaturi de binecunoscuta bere pragheza.
Provocarea saptamanii este: Prune umplute cu migdale, invelite in bacon si iti poate aduce un cos plin de bunatati sau un set complet de picnic, totul insotit de bere Staropramen!
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|