Chifele cu sos de rosii

Chifele cu sos de rosii
Data publicarii: 29 Septembrie 2010

Ingrediente: 500 g carne toccata de pui, ½ cana pesmet, ½ cana parmesan proaspat razuit, 1 ou, busuioc, 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi, sare si piper.

Mode de preparare: Toate aceste ingrediente se amesteca , se formeaza chiftelutele , se aseaza pe hirtie de copt si se lasa la cuptor pina se rumenesc.

Separat se pregateste sosul ; suc de rosii proaspete, ulei,  sare, piper , 1 lingura zahar .

Se pun pe foc 1 cescuta de ulei cu sucul de rosii . Cind incep sa fiarba se adauga un praf de faina cit sa lege usor sosul . Se condimenteaza cu sare si piper si se indulceste cu putin zahar .


Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies