Chiftele din pui cu praz

Chiftele din pui cu praz
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 02 Decembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pasare tocat, 1 ceapa, 5 fire praz (partea alba), ulei, 2 oua, faina, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper.

Mod de preparare
Ceapa tocata marunt si pieptul de pui se calesc in ulei. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se trage de pe foc cratita. Intre timp, prazul taiat bucati se fierbe aproximativ 15 minute. Se scurge apoi apa, se lasa sa se racoreasca, se toaca foarte marunt si se pune peste carne. Se bat ouale cu 2 linguri faina, se adauga verdeata, sare si piper si se pune peste amestecul de carne si praz. Se ia din compozitie, se formeaza chiftelute mai mari sau mai mici, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii.
 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Speranta si mandrie
    60 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragostea vietii mele
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Speranta si mandrie
    75 min
    22:15 Dallas
    60 min
    23:15 Inimi singuratice
    60 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S2
    120 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    30 min
    05:45 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies