Ingrediente
1 piept de pasare tocat, 1 ceapa, 5 fire praz (partea alba), ulei, 2 oua, faina, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper.
Mod de preparare
Ceapa tocata marunt si pieptul de pui se calesc in ulei. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se trage de pe foc cratita. Intre timp, prazul taiat bucati se fierbe aproximativ 15 minute. Se scurge apoi apa, se lasa sa se racoreasca, se toaca foarte marunt si se pune peste carne. Se bat ouale cu 2 linguri faina, se adauga verdeata, sare si piper si se pune peste amestecul de carne si praz. Se ia din compozitie, se formeaza chiftelute mai mari sau mai mici, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragostea vietii mele 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:15 | Dallas 60 min
|
23:15 | Inimi singuratice 60 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:15 | Leylifer 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 30 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|