Mod de preparare
Se pun la fiert oasele, se spumeaza. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei , se adauga morcovul si patrunjelul taiate fideluta. Cand toate s-au inmuiat se adauga supa de carne, se fierb putin, dupa care se adauga in oala de ciorba, punindu-se si celelalte legume taiate ca pentru ciorba, la urma orezul.
Galbenusurile se amesteca cu smantana si se adauga treptat in ciorba
Se acreste cu bors fiert separat si se serveste cu leustean verde si ardei iute.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|