Mod de preparare:
Se desprind palariile de picioruse. Acestea din urma se taie , la fel si carnea si totul se caleste in unt . Se adauga sare-piper, patrunjel verde, parmesan ras, smintina . Se umplu palariile de ciuperca cu acest amestec , apoi se unesc cite doua si se dau prin faina , ou , pesmet. Se lasa la rece citeva min . dupa care se prajesc in baie de ulei .
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|