Consumul exagerat de produse din carne afumată afectează plămânii

Consumul exagerat de produse din carne afumată afectează plămânii
Data publicarii: 17 Aprilie 2007

Studiul la care au participat 7.352 de persoane, cu o vârstă medie de 65 de ani, a fost publicat în American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine, scrie Mediafax.

Cercetarea a arătat că un consum exagerat de şuncă poate afecta plămânii. Persoanele care au mâncat produse din carne afumată de cel puţin 14 ori pe lună au prezentat de două ori mai multe riscuri de a dezvolta boala pulmonară obstructivă, faţă de cei care nu au consumat astfel de alimente.

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    180 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Trei surori S3
    105 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies