Curcan in sos de piper rosu

Curcan in sos de piper rosu
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 29 Martie 2010

Ingrediente
7 -8 felii  piept  de curcan
30 g piper rosu
ulei de masline
1 ceapa mica taiata fin
1 pahar vin alb dulce
faina
sare si piper macinat
patrunjel tocat

Mod de preparare
Piperul rosu se pune la inmuiat in vinul alb. trebuie sa stim ca piperul rosu nu este iute dar este foarte aromat. Feliile de carne se bat ca pentru snitele , se sareaza-pipereaza si se dau prin faina. Intr-o tigaie cu ulei incins  se prjesc feliile de carne , pe ambele parti pina se rumenesc usor. In uleiul ramas dupa prajire, se pune ceapa tocata fin, se amesteca scurt si se stinge cu vinul in care se afla piperul rosu. Carnea prajita cu zeama care s-a lasat se adauga la ceapa cu vin si piper si se lasa sa dea in clocot. Smintina se amesteca cu citeva linguri de sos fierbinte si se adauga in tigaie intorcind feliile pe toate partile. Daca e nevoie se mai pune putina apa ca sa se acopere carne  si dupa gust sare si piper . Se lasa la fiert 15-20 min. Se serveste fierbinte cu o garnitura potrivita  si verdeata tocata .      

 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    75 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    75 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Trei surori S3
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies