Dovlecei umpluti cu branza si afumatura

Dovlecei umpluti cu branza si afumatura
Data publicarii: 29 Mai 2009

Ingrediente
4 dovlecei maricei, 150 g afumatura de pui , 1 leg ceapa verde, 100 g iaurt , 1 ou, 1 leg marar verde, 1/2 ardei gras rosu, sare, piper, 2 linguri parmezan ulei sau unt.

Mod de preparare
Dovleceii se taie pe latime, de inaltimi potrivite si se scobesc, cu o lingurita, de miez pentru a putea fi umpluti. Intr-o tigaie se pune continutul dovleceilor cu putin ulei , pina se inmoaie. Se zdrobesc. Se adauga ardeiul taiat marunt , ceapa rondele fine, sare, piper si se mai lasa cateva minute pe foc.
Se pune acest amestec intr-un castron . se lasa putin la racit, apoi se adauga oul, iaurtul, branza, parmezanul si mararul tocat. Partea de jos a dovlecelului se acopera cu afumatura taiata marunt, apoi umplutura de branza si se aseaza intr-un vas pentru cuptor, vas ce a fost uns cu unt sau cu ulei. Se lasa in cuptor preincalzit 20-30 min.
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    10:00 Daca-i bal, bal sa fie!
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    02:00 Mostenirea
    135 min
    04:15 Daca-i bal, bal sa fie!
    105 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies