Ingrediente:
1 kg capsuni
350 g zahăr
2 plicuri Zahar vanilinat Bourbon Dr. Oetker
1 plic Gelfix 3:1 Dr. Oetker
Pregatire: Se spala capsunile, se lasa sa se scurga, se indeparteaza cozile, se taie marunt si se cantareste 1kg
Mod de preparare: Fructele, Zaharul Bourbon Dr. Oetker si plicul de Gelfix 3:1, se pun intr-o oala si se omogenizeaza foarte bine. Se aseaza oala la foc moderat si se lasa sa fiarba in clocot 3-5 minute amestecand tot timpul. In timpul fierberii se indeparteaza spuma de deasupra cu o lingura. Se ia oala de pe foc, se umplu borcanele, se sigileaza si se lasa 5 minute sa se sprijine pe capac.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|