Ingrediente:
1kg cirese
500 g zahar
1 plic Gelfix 2:1 de la Dr. Oetker
3 cuisoare
1 baton scortisoara
2 boabe cardamon
1 lingurita coaja de portocala rasa
3 felii de portocale
Pregatire: se curata ciresele de samburi, se taie in jumatati sau bucati mai mici si se cantareste 1kg.
Mod de preparare:
Fructele, feliile de portocale, condimentele si gelfixul amestecat cu zahar se pun la fiert la foc moderat. Se fierb minim 3 minute, timp in care se amesteca si se curata spuma.
Dulceata se pune in borcane, care apoi se sigiliaza si se aseaza pe capac.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|