Ingrediente:
500 g mure
400 ml vin rosu sec
1 plic Gelfix 1:1 de la Dr. Oetker
900 g zahar
Pregatire:
Se spala murele, se curata de codite si apoi se cantaresc 500 g. Se masoara 400 ml vin.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pun murele, vinul impreuna cu Gelfix 1:1, 2 linguri de zahar si aseaza pe foc la flacara mare. Dupa ce amestecul se omogenizeaza si se topesc cele 2 linguri de zahar, se adauga restul de zahar si se aduce la fierbere, la foc mediu, amestecand din cand in cand. Amestecul se fierbe pentru 3 minute, dupa care se toarna borcane, pana la filet si se sigileaza. Borcanele se tin 5 minute asezate pe capac pentru ca fructele sa se disperseze uniform in dulceata.
MS: Conservanti
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|