Ingrediente:
500 g mure
400 ml vin rosu sec
1 plic Gelfix 1:1 de la Dr. Oetker
900 g zahar
Pregatire:
Se spala murele, se curata de codite si apoi se cantaresc 500 g. Se masoara 400 ml vin.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pun murele, vinul impreuna cu Gelfix 1:1, 2 linguri de zahar si aseaza pe foc la flacara mare. Dupa ce amestecul se omogenizeaza si se topesc cele 2 linguri de zahar, se adauga restul de zahar si se aduce la fierbere, la foc mediu, amestecand din cand in cand. Amestecul se fierbe pentru 3 minute, dupa care se toarna borcane, pana la filet si se sigileaza. Borcanele se tin 5 minute asezate pe capac pentru ca fructele sa se disperseze uniform in dulceata.
MS: Conservanti
05:45 | Flori insangerate S2 105 min
|
---|---|
07:30 | Speranta si mandrie 75 min
|
08:45 | Inimi singuratice 75 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Dragostea vietii mele 105 min
|
18:45 | Flori insangerate S2 135 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S2 105 min
|
03:00 | Capcana razbunarii 90 min
|
04:30 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|