Ingrediente:
500 g mure
400 ml vin rosu sec
1 plic Gelfix 1:1 de la Dr. Oetker
900 g zahar
Pregatire:
Se spala murele, se curata de codite si apoi se cantaresc 500 g. Se masoara 400 ml vin.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pun murele, vinul impreuna cu Gelfix 1:1, 2 linguri de zahar si aseaza pe foc la flacara mare. Dupa ce amestecul se omogenizeaza si se topesc cele 2 linguri de zahar, se adauga restul de zahar si se aduce la fierbere, la foc mediu, amestecand din cand in cand. Amestecul se fierbe pentru 3 minute, dupa care se toarna borcane, pana la filet si se sigileaza. Borcanele se tin 5 minute asezate pe capac pentru ca fructele sa se disperseze uniform in dulceata.
MS: Conservanti
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | O nunta de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 75 min
|
23:15 | Favorul 60 min
|
00:15 | Lectii de viata 45 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
02:00 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | O nunta de vis 90 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|