1. Se taie pepenele in felii, se decojeste si se opreste miezul. Miezul se curata de samburi, se taie cubulete si se cantaresc 400 g. Se decojesc grepfruturile si portocalele astfel incat pielita alba sa fie complet indepartata. Se fileteaza grepfruturile si portocalele. Sucul rezultat din filetare se colecteaza. Se cantareste o cantitate de 350 g de pulpa grepfrut cu suc si o cantitate de 250 g de pulpa portocala cu suc.
2. Se toarna intr-un vas bucatile de pepene, sucurile de citrice, sarea de lamaie, zaharul si continutul plicului de Gelfix. Compozitia obtinuta se aduce la fiert amestecand continuu. Se amesteca in continuare si se lasa la clocotit timp de cel putin 3 min, apoi se ia de pe foc.
3. Dulceata se toarna imediat in borcane. Se infileteaza capacele, iar borcanele se rastoarna si se lasa aprox. 5 minunte asezate pe capac.
4. In timpul racirii, borcanele se rasucesc ocazional pt. a se distribui cat mai bine bucatile de fructe.
Sfat: Este mai simplu daca pur si simplu stoarceti fructele. Folositi apoi pulpa fara samburi.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Un print in Paradis 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Dragoste si design 105 min
|
23:30 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:30 | Regina 120 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:45 | Dragoste si design 75 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|