Ficatei cu piure unguresc

Ficatei cu piure unguresc
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Octombrie 2009

Ingrediente
300 g ficatei, curatati si spalati, 500 g cartofi, 2 cepe, 1 pahar lapte, 50 g unt, sare, piper, 1 lingura pasta de rosii, boia de ardei iute, ulei de masline, usturoi, ulei, cimbru.

Mod de preparare
Ceapa taiata solzisori se caleste in ulei. Se adauga pasta de rosii, boia, cimbru, se amesteca si se lasa cateva minute pe foc .
Piureul se prepara in mod obisnuit cu unt si lapte, la care se adauga amestecul de ceapa, rosii si condimente. Se sareaza si se pipereaza.

Ficateii se inabuse in ulei, sub capac, se adauga mujdei de usturoi, cimbru, sare si piper. Se mananca cu gogosari acri.
 
 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    180 min
    04:00 Trei surori S3
    75 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies