Friptura de pui cu bere

Friptura de pui cu bere
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Friptura de pui cu bere, mancare
Data publicarii: 01 Decembrie 2010

Ingrediente:
2 pulpe de pui, 4 aripioare, usturoi, sare, piper, oregano, ulei de masline, 1 sticla bere neagra.

Mod de preparare:
Se piseaza usturoiul si se amesteca cu sare, piper, oregano zdrobit , ulei de masline si bere. Bucatile de pui se tin in acest amestec 2-3 ore , dupa care se pune la fiert intr-un vas acoperit. Cand carnea a fiert se lasa la cuptor sa se rumeneasca. 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    180 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Trei surori S3
    105 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies