Friptura de pui cu bere

Friptura de pui cu bere
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Friptura de pui cu bere, mancare
Data publicarii: 01 Decembrie 2010

Ingrediente:
2 pulpe de pui, 4 aripioare, usturoi, sare, piper, oregano, ulei de masline, 1 sticla bere neagra.

Mod de preparare:
Se piseaza usturoiul si se amesteca cu sare, piper, oregano zdrobit , ulei de masline si bere. Bucatile de pui se tin in acest amestec 2-3 ore , dupa care se pune la fiert intr-un vas acoperit. Cand carnea a fiert se lasa la cuptor sa se rumeneasca. 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies