Ingrediente:
4 oua
250 g zahar
250 ml ulei
450 g faina
1 fiola esenta vanilie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Ouale cu zaharul se bat 2-3 minute cu ajutorul unui mixer. Se adauga apoi treptat uleiul. Faina se toarna in ploaie si se incroporeaza cu ajutorul unuei linguri de lemn. La final se adauga esenta si se omogenizeaza.
Pasta astfel obtinuta se pune intr-un posh si se formeaza fursecuri de diverse forme intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Fursecurile se coc la 170 °C timp de 10 minute. Se scot din tava si se lasa la racit pe un gratar.
Se topeste plicul de glazura in apa fierbinte, se taie plicul la un colt si se orneaza fusecurile cu glazura.
Se pot pastra 2-3 zile in cutii bine inchise.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|