Fusilli cu Gorgonzola

Fusilli cu Gorgonzola
Data publicarii: 11 Aprilie 2014

Ingrediente:

450g fusilli Barilla 225 g gorgonzola 45g smantana 85g parmezan sare dupa gust

Mod de preparare:
Marunteste Gorgonzola si pune-o intr-un vas de ceramica sau de otel. Umple o oala, putin mai larga decat vasul de ceramica (sau otel) cu apa, si pune-o pe foc. Pune vasul in oala, astfel incat sa atinga apa.

Lasa branza sa se topeasca si cand e gata adauga smantana si parmezanul.

Amesteca si mai lasa sa stea pe foc 3 minute. In timpul asta, gateste pastele al dente, intr-o oala cu apa sarata.

Cand sunt gata, scurge-le de apa si amesteca-le cu sosul de gorgonzola. Serveste imediat.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 22 min
Grad de dificultate: usor

Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Un print in Paradis
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Dragoste si design
    105 min
    23:30 Numele meu e Riza
    60 min
    00:30 Regina
    120 min
    02:30 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:30 Lectii de viata
    45 min
    04:15 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:45 Dragoste si design
    75 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies