Gabriel Soto divorțează. Care sunt motivele pentru care actorul a decis să se despartă de Geraldine Bazan

Gabriel Soto divorțează. Care sunt motivele pentru care actorul a decis să se despartă de Geraldine Bazan
Citeste mai mult despre: Gabriel Soto, divort, Geraldine Bazan
Data publicarii: 01 Octombrie 2018

Actorul a fost destul de discret în declarații, însă a afirmat că noua relație pe care o are cu tânăra de origine rusă, Irina Baeva, nu este motivul divorțului.

Gabriel Soto rupe tăcerea în legătură cu căsnicia sa, după ce acum câteva zile a fost surprins de paparazzi într-un cadru foarte romantic alături de modelul de origine rusă, Irina Baeva.

O serie de critici i-au fost aduse modelului, care a fost acuzat pe scară largă, că este motivul pentru care actorul mexican și-ar fi părăsit soția. 

Deranjat de atacurile referitoare la noua relație, Gabriel a declarat în fața presei: "Gata cu insultele, gata cu agresiunile, gata cu lipsa de respect. Oameni nu știu exact ceea ce s-a întâmplat, oameni judecă, cred că nimeni nu este Dumnezeu că să judece. Nu ar trebui să avem lipsă de respect față de nimeni, mai exact în cazul nostru, pentru că nu știți cum au stat lucrurile de fapt." Actorul a fost vizibil deranjat de întrebările incomode care i-au fost aduse. 

Gabriel Soto a afirmat într-un interviu că mariajul pe care l-a avut cu Geraldine, alături de care are și două fetițe, ușor s-a transformat într-o căsnicie eșuată, din cauza zvonurilor care apăreau în presă despre posibila relație pe care ar fi avut-o cu Marjorie de Sousa, o actriță originară din Venezuela.

Geraldine a postat un mesaj pe Twitter prin care anunță că va păstra custodia celor două fetițe pe care le are cu actorul: "Ce am spus a fost... În momentul în care Gabriel Soto și-ar fi refăcut viața alături de o femeie inteligentă și decentă, ar fi avut acces la cei doi copii. Nu este cazul acum."

Referitor la Elissa și Miranda, cele două fetițe pe care le are, Soto a explicat: "Sunt și eu tatăl fetițelor și la rândul meu am aceleași drepturi. Este dreptul meu să-mi refac viața alături de cine vreau". De asemenea, mexicanul a ținut să clarifice statutul actualei iubite: "Este o față care a studiat mult, vorbește 3 limbi străine, are o carieră de succes, este o fată care a realizat foarte multe până acum."

Pe Gabriel Soto îl puteți urmări în noul serial Inima nu cere voie, care va avea premiera pe 14 octombrie, la PRO 2.


Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Jocurile sortii
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  45 min
  10:00 Pacate din iubire
  60 min
  11:00 Dragoste de neinvins
  60 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies