Ingrediente:
500 g ghebe, 1 ceapa, 100 g costita afumata, ulei, sare si piper, boia dulce, patrunjel verde tocat, 5-6 catei de usturoi, smantana, un ardei iute
Mod de preparare:
Ghebele bine spalate si curatate de picioruse care sunt prea fibroase se fierb in apa cu sare 10 minute. Separat, in ulei , se calesc ceapa taiata marunt si costita afumata . Se adauga ghebele scurse, condimentele si ardeiul fara simburi si taiat fin, lasandu-se pe foc pana scade apa. Se usturoiaza cu usturoi sfaramat si se decoreaza cu patrunjel verde si optional cu smantana .
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|