Dulceturile si gemurile pastreaza nu numai savoarea fructelor, dar si o parte din vitaminele lor, asa ca pot fi o sursa de energie in zilele friguroase. Inainte sa te apuci de treaba trebuie sa stii cele mai importante trucuri:
Foloseste pentru fierbere numai oale din otel inoxidabil, altfel gemul sau dulceata se vor lipi de ele. Ca sa verifici daca dulceata este gata picura putin sirop din oala intr-un pahar cu apa rece. Daca picaturile nu se dizolva, inseamna ca e gata de pus in borcane. Pregateste-ti borcanele din timp. Spala-le, sterilizeaza-le si usuca-le bine. Daca deschizi borcanul si nu mananci toata dulceata din el, poti sa pui deasupra un strat de zahar.
Citeste mai multe pe www. foodstory.ro!
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Dragoste la malul marii 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Dragoste la malul marii 90 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|