Dulceturile si gemurile pastreaza nu numai savoarea fructelor, dar si o parte din vitaminele lor, asa ca pot fi o sursa de energie in zilele friguroase. Inainte sa te apuci de treaba trebuie sa stii cele mai importante trucuri:
Foloseste pentru fierbere numai oale din otel inoxidabil, altfel gemul sau dulceata se vor lipi de ele. Ca sa verifici daca dulceata este gata picura putin sirop din oala intr-un pahar cu apa rece. Daca picaturile nu se dizolva, inseamna ca e gata de pus in borcane. Pregateste-ti borcanele din timp. Spala-le, sterilizeaza-le si usuca-le bine. Daca deschizi borcanul si nu mananci toata dulceata din el, poti sa pui deasupra un strat de zahar.
Citeste mai multe pe www. foodstory.ro!
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Top 5 latine Acasa 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vedetele anului 2024: controverse 120 min
|
15:00 | Top 5 latine Acasa 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Leylifer 135 min
|
05:15 | Top 5 latine Acasa 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|