Ingrediente:
2 galbenusuri
1 plic praf de inghetata cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
350 ml lapte rece de la frigider
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
Sos desert de caramel de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat Bourbon si 150 linguri de lapte si se fierb la bain marie pana capata consistenta unei smantani groase. Se lasa compozitia la racit si intre timp se prepara inghetata conform instructiunilor de pe ambalaj cu lapte rece. Inghetata se incorporeaza in crema de ou racita si dupa omogenizare se introduce la congelator pentru 2-4 ore.
Pentru servire, se aseaza cate 2-3 cupe de inghetata pe farfuriute si se orneaza cu sos de caramel de la Dr. Oetker.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|