Inghetata de vanilie Bourbon cu sos de caramel

Inghetata de vanilie Bourbon cu sos de caramel
Data publicarii: 24 Mai 2010

Ingrediente:
2 galbenusuri
1 plic praf de inghetata cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
350 ml lapte rece de la frigider
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
Sos desert de caramel de la Dr. Oetker

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat Bourbon si 150 linguri de lapte si se fierb la bain marie pana capata consistenta unei smantani groase. Se lasa compozitia la racit si intre timp se prepara inghetata conform instructiunilor de pe ambalaj cu lapte rece. Inghetata se incorporeaza in crema de ou racita si dupa omogenizare se introduce la congelator pentru 2-4 ore.

Pentru servire, se aseaza cate 2-3 cupe de inghetata pe farfuriute si se orneaza cu sos de caramel de la Dr. Oetker.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    10:00 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    02:00 Mostenirea
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Spre Anglia, cu dragoste
    105 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies