Inna: "Femeile care cred ca nu mai exista speranta trebuie sa stie ca exista o sansa si ca lucrurile se vor schimba!" - VIDEO

Inna: Femeile care cred ca nu mai exista speranta trebuie sa stie ca exista o sansa si ca lucrurile se vor schimba! - VIDEO
Data publicarii: 25 Noiembrie 2011

Inna s-a alaturat vedetelor care au semnat petitia pentru adoptarea unei legi speciale impotriva violentei in familie. Campania “Durerea nu este iubire” demarata de ACASA militeaza pentru aparitia unei legi speciale care sa-i pedepeasca exemplar pe agresori.

Inna a semnat petitia pe site-ul www.acasatv.ro, alaturandu-se astfel celor peste 57.000 de persoane care si-au exprimat pana acum dorinta de a schimba legea privind protectia victimelor violentei domestice.

Vineri, 25 noiembrie, de Ziua Internationala a Luptei Impotriva Violentei Domestice, telespectatorii ACASA au urmarit in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, de la 16:30 o parte a interviului dat de Inna, urmand ca a doua parte a acestui material sa fie difuzata marti, 29 noiembrie in cadrul aceleiasi emisiuni.

Anual in jur de 800.000 de femei declara ca au suportat, in mod frecvent, violenta in familie sub diferite forme insa majoritatea victimelor violentei in familie nu raporteaza! Mai mult de 340.000 de copii declara ca au asistat in mod frecvent la scene de violenta fizica intre parinri si peste 370.000 de copii spun ca au fost martorii insultelor si injuriilor in familie.

Semneaza si tu petitia!

Inna a lansat si o noua melodie. Mesajul pe care aceasta il transmite, are legatura clara cu violenta domestica si  este pentru toate femeile care sunt abuzate de partenerul de viata si carora le este frica sa ia masuri impotriva abuzului domestic.

Videoclipul a fost lansat pe 25 noiembrie! Alex Herron este regizorul care o ajuta sa trasnmita mesajul; el a mai realizat si alte videoclipuri pentru Inna: "Sun is Up", "Club Rocker" si "Un Momento". A mai lucrat cu Taio Cruz, Kesha, Tim Berg, Afrojack, Tinie Tempah si altii.

Director de fotografie a fost John Perez, care a mai colaborat cu: Rihanna, Jay Z, Beyonce, Eminem, Muse, Coldplay, Kanye West si Alicia Keys. Deasemenea, are in portofoliu numeroase reclame pentru cele mai mari branduri beauty & fashion: L'Oreal, D&G etc.

Dramele romancelor vor fi facute publice pe un site dedicat unei campanii de sensibilizare si  atitudine impotriva violentei domestice. De ziua mondiala impotriva violentei domestice, Inna a lansat si videoclipul pentru cea mai noua piesa, "Endless".

In acest videoclip, artista joaca rolul unei femei care, in aparenta, traieste o vIata perfecta, dar care ascunde, de fapt, drama unei fiinte agresate.

Pentru cateva clipe, Inna a fost acolo, in lumea femeii care traieste in teroare, sub amenintarile barbatului, in pielea fiintei care sufera in tacere, de teama ca nu cumva curajul de a vorbi sa fie pedepsit crunt. Gandul ca poate face ceva pentru victimele violentei domestice i-au dat Innei curaj.

Au convins-o sa mearga mai departe si cifrele alarmante care vorbesc despre amploarea acestui fenomen. Numai in primele luni ale anului 2011 in Romania au fost denuntate 1.400 de infractiuni intrafamiliale. 27  de persoane au fost ucise de un membru al familiei.

Anul trecut, politistii s-au confruntat cu peste 4.800 de infractiuni comise in sanul familiei. Statisticile privind violenta domestica sunt ingrijoratoare si la nivel international.

Inna a decis sa ia atitutidine si sa-si foloseasca statutul de vedeta internationala pentru o cauza nobila.Vrea sa lupte impotriva violentei domestice asa ca a decis sa initieze propria ei campanie, care sa se desfasoare pe plan international.

MESAJUL INNEI CATRE FEMEILE CHINUITE:

"Pentru toate femeile care cred ca nu mai exista speranta, cred ca au pierdut lupta asta, noi le spunem ca exista o sansa si ca lucrurile se vor schimba!"


Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies