La Acasa in bucatarie: Bucatarul George Catana a preparat berbecut cu sos de curry si tagliatelle

La Acasa in bucatarie: Bucatarul George Catana a preparat berbecut cu sos de curry si tagliatelle
Data publicarii: 02 Noiembrie 2008

Ca de fiecare dată, George Catană a pregătit şi o reţetă cu paste, anume „Pulpă de berbecţ cu sos de curry şi tagliatelle”. Este o reţetă săţioasă, cu un gust deosebit, care merită încercată şi acasă.

Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara această reţetă sunt următoarele:

-700 g pulpă de berbecuţ
- tagliatelle
- ulei cu aromă de ierburi
- mentă verde
- sare, piper
- curry

Mod de preparare:

Carnea se taie în bucăţi potrivite şi se condimentează cu un praf de curry, apoi se adaugă şi menta proaspătă, mărunţită. Se prăjesc în ulei de măsline cu aromă de ierburi. Când carnea s-a înmuiat, se adaugă roşii cherry şi sos de carne.

Paralel, se fierb pastele cu un minut mai puţin faţă de ce scrie pe pachet, pentru că se adaugă în tigaia cu carne şi sos, unde se lasă să fiarbă împreună timp de două minute.

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Caut sufletul pereche
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    45 min
    17:45 Sarutul otravit
    135 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Capcana razbunarii
    105 min
    03:45 Doctorul casei
    45 min
    04:30 Caut sufletul pereche
    90 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies