La Acasa in bucatarie: Bucatarul Toni Cojocariu a preparat file de porc cu arome exotice!

La Acasa in bucatarie: Bucatarul Toni Cojocariu a preparat file de porc cu arome exotice!
Data publicarii: 10 Februarie 2008

Bucătarul Toni Cojocariu vă propune a reţetă delicioasă cu arome exotice. El prepară un file de porc umplut cu carne tocată, cu un sos special făcut din smântână şi fructe, după o reţetă din Spania.

Pentru a prepara această reţeta aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

1 kg file de porc
1 kg carne tocată (amestec)
2 ouă
2 cepe
Ulei
Nucşoară, sare, piper

Sos:

50 g caise confiate
50 g migdale
100 g struguri
200 g smântână dulce
100 g ciuperci
200 ml coniac

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă cu ceapa, ouăle şi condimentele.
Peste fileul de porc se pune carnea tocată.
Se stropeşte ruloul cu ulei şi se pune la cuptor.
Pentru sos se prăjesc sâmburii de migdale.
Se adaugă ciupercile.
Se pun strugurii şi ciupercile confiate.
Se amestecă totul cu coniac şi brânză dulce.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate S3
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    75 min
    00:15 Fructul oprit
    60 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Trei surori S3
    105 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies