La Acasa in bucatarie: Carmen, profesoara in gastronomie, a pregatit blancheta de berbecut

La Acasa in bucatarie: Carmen, profesoara in gastronomie, a pregatit blancheta de berbecut
Data publicarii: 30 Martie 2008

Carmen, invitata Simonei Mihăescu, a ales să prepare blanchetă de berbecuţ, o reţetă delicioasă şi uşor de pregătit, ideală pentru o masă în familie.

Pentru a prepara această reţetă, aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

1kg pulpă de berbecuţ
3 morcovi
200g ciuperci
1 fir praz
100g unt
60g făină
250ml smântână dulce
2 ouă
leuştean
sare,piper

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert, se pun morcovii, se adaugă ceapă roşie şi praz, iar la final se pun ciupercile.
Se amestecă frişca lichidă cu două gălbenuşuri, făina cu untul, si amestecul rezultat cu supa de berbecuţ.

 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    60 min
    08:45 Inimi singuratice
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Marea si marea iubire
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Speranta si mandrie
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    45 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Capcana razbunarii
    120 min
    05:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies