Ingrediente:
- 1kg făină
- Maia- lapte cald, drojdie, făină
- 2 ouă
- 2 linguri zahăr brun
- 2 linguri zahăr pudră
- ½ pachet unt
- 1 linguriţă sare
- Coaja rasă de la o lămâie şi o portocală
- Lapte
Cremă:
miez de nucă
stafide marinate în rom
2 linguri zahăr pudră
pastă de alune caramelizate
½ lingură caco
albuş ou
Mod de preparare:
Se pune maiaua peste făină şi se amestecă. Se adaugă ouă, zahăr brun, zahăr pudră, unt, sare şi drojdie. Se rade coaja de lămâie şi portocală şi se lasă 3-4 ore la dospit.
Se frământă aluatul cu lapte şi se lasă încă două ore la dospit.
Pentru cremă, se pun stafidele marinate în rom peste nucă şi se mai adaugă zahăr pudră, cremă de alune şi cacao. Se diluează compoziţia cu albuş de ou. Se lasă compoziţia în tavă până îşi dublează volumul. Se pune la cuptor pentru 20-30 minute.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Daca-i bal, bal sa fie! 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 135 min
|
| 04:15 | Daca-i bal, bal sa fie! 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|