La Acasa in bucatarie: Marc, un bucatar belgian, a preparat platou frantuzesc

La Acasa in bucatarie: Marc, un bucatar belgian, a preparat platou frantuzesc
Citeste mai mult despre: platou frantuzesc
Data publicarii: 21 Decembrie 2008

Simona Mihăescu a invitat la "Acasă în bucătărie" un bucătar de top, un maestru gastronom originar din Belgia, care a gătit un delicios platou franţuzesc.

Ingrediente:
- 500g cartofi
- 250g smântână dulce, 250g lapte
- sare, piper, usturoi
- ciuperci de pădure, pătrunjel
- 1 bucată piept de raţă
- caşcaval
- şampanie
- 1 mango, piure de mango
- piure de zmeură, vin

Mod de preparare:
Pentru cartofi, se unge o formă cu unt şi usturoi. Se pun la fiert laptele şi smântâna dulce şi se presară sare, piper şi usturoi peste ele. Se toarnă compoziţia peste cartofi şi se pune tava la cuptor. Pentru chipsuri, se pun feliile de caşcaval la cuptor într-o tavă cu foaie de copt.

Se condimentează pieptul de raţă cu sare, piper şi usturoi. Se prăjeşte pieptul de raţă fără ulei şi se pune la cuptor 20 de minute. Ciupercile se trag în unt cu usturoi şi pătrunjel. Pentru sos, se adaugă peste grăsime şampanie, supă şi piure de mango.

 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Drumul catre tine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Evadatele
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Sub semnul iubirii
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Inima nu minte
    180 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies