Ingrediente:
- 2 fileuri peşte (tilapia)
- cartofi
- morcovi, broccoli
- sare, piper alb
- ulei
- usturoi pisat
- sparanghel
- vin alb
- coacăze, lămâie
- amidon, apă, vin alb
Mod de preparare:
Cele două fileuri de peşte se sărează şi se piperează (piper alb), se dau prin faină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas de la peşte, pune cuburi de cartofi fierţi, bucheţele de broccoli şi morcovi mici fierţi. Apoi presară sare, piper şi puţin usturoi. Stropeşte legumele cu vin alb şi adaugă crenguţe cu coacăze roşii. Pe platou, alături de legumele sotate, pune şi sparanghelul fiert şi bucăţile de peşte, după care stropeşte totul cu un sos din amidon, sare, şofran şi apă.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|