La Acasa in bucatarie: Specialistul in gastronomie Titi Comanescu a gatit carne julien a la Zurich

La Acasa in bucatarie: Specialistul in gastronomie Titi Comanescu a gatit carne julien a la Zurich
Data publicarii: 18 Mai 2008

Titi Comănescu, invitat în emisiunea Acasă în bucătărie, a realizat o reţetă cu specific elveţian. Încearcă şi tu acest preparat culinar plin de savoare.

Pentru a prepara această reţetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

500g pulpă de viţel
1 ceapă
30g unt
50g făină
250g ciuperci
125ml supă de carne
2 legături pătrunjel
ulei
sare, piper
4 cartofi
boia, nucşoară

Mod de preparare:

Taie carnea şi pune-o la prăjit într-o tigaie. Apoi taie ceapa şi ciupercile şi pune-le peste carne.

Toarnă supa şi vinul peste compoziţie, după care adaugă făină amestecată cu unt. La sfârşit, presară pătrunjel peste amestec.

 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Drumul catre tine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Evadatele
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Sub semnul iubirii
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Inima nu minte
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies