Ingrediente:
1 kg carne de vita
500 g ciuperci
1 kg cartofi
2 morcovi
½ l vin rosu
usturoi
sare, piper
tarhon
rozmarin
ulei
enibahar
coniac
ceapa
cuisoare
Mod de preparare:
Carnea taiata bucati potrivite se amesteca cu ceapa taiata, cu un paharel de coniac, sare, piper, enibahar, 2 cuisoare si se lasa la rece 24 de ore.
Carnea astfel pregatita se aseaza intr-un ceaun cu ulei, peste care se pun cartofii taiati, ciupercile intregi, morcovii feliati, usturoi si vin rosu.
Dupa gust sa sareaza-pipereaza, 2 crengute tarhon taiat , cateva boabe de enibahar si rozmarin. Se lasa totul pe foc mic pana cand carnea este bine fiarta. Daca este nevoie se poate adauga si apa .
05:30 | Flori insangerate S3 120 min
|
---|---|
07:30 | Speranta si mandrie 90 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Marea si marea iubire 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
03:15 | Fie ce-o fi! 105 min
|
05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|