Ingrediente:
1 kg carne de vita
500 g ciuperci
1 kg cartofi
2 morcovi
½ l vin rosu
usturoi
sare, piper
tarhon
rozmarin
ulei
enibahar
coniac
ceapa
cuisoare
Mod de preparare:
Carnea taiata bucati potrivite se amesteca cu ceapa taiata, cu un paharel de coniac, sare, piper, enibahar, 2 cuisoare si se lasa la rece 24 de ore.
Carnea astfel pregatita se aseaza intr-un ceaun cu ulei, peste care se pun cartofii taiati, ciupercile intregi, morcovii feliati, usturoi si vin rosu.
Dupa gust sa sareaza-pipereaza, 2 crengute tarhon taiat , cateva boabe de enibahar si rozmarin. Se lasa totul pe foc mic pana cand carnea este bine fiarta. Daca este nevoie se poate adauga si apa .
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|