Mancarica la ceaun

Mancarica la ceaun
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 13 Octombrie 2010

Ingrediente:

1 kg carne de vita
500 g ciuperci
1 kg cartofi
2 morcovi
½ l vin rosu
usturoi
sare, piper
tarhon
rozmarin
ulei
enibahar
coniac
ceapa
cuisoare

Mod de preparare:

Carnea taiata bucati potrivite se amesteca cu ceapa taiata, cu un paharel de coniac, sare, piper, enibahar, 2 cuisoare si se lasa la rece 24 de ore.

Carnea astfel pregatita se aseaza intr-un ceaun cu ulei, peste care se pun cartofii taiati, ciupercile intregi, morcovii feliati, usturoi si vin rosu.

Dupa gust sa sareaza-pipereaza, 2 crengute tarhon taiat , cateva boabe de enibahar si rozmarin. Se lasa totul pe foc mic pana cand carnea este bine fiarta. Daca este nevoie se poate adauga si apa .

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    75 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    75 min
    01:15 Inimi singuratice
    180 min
    04:15 Trei surori S3
    105 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies