Ingrediente:
1 mar
2 linguri musli Vitalis crocant cu banane si ciocolata
2 linguri de gem de caise
1 lingura unt moale
Mod de preparare:
Se curata marul de coaja si de miezul cu samburi. Se aseaza in vas termorezistent. Si se coace 25 minute, timp in care se amesteca musli cu gem si unt si se umple marul copt cu acest amestec. Marul sa fie umplut cu varf, dupa care se mai lasa 10 minute la cuptor. Se poate servi cu un sos de vanilie sau cu topping de ciocolata.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|