Ingrediente:
1 mar
2 linguri musli Vitalis crocant cu banane si ciocolata
2 linguri de gem de caise
1 lingura unt moale
Mod de preparare:
Se curata marul de coaja si de miezul cu samburi. Se aseaza in vas termorezistent. Si se coace 25 minute, timp in care se amesteca musli cu gem si unt si se umple marul copt cu acest amestec. Marul sa fie umplut cu varf, dupa care se mai lasa 10 minute la cuptor. Se poate servi cu un sos de vanilie sau cu topping de ciocolata.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|