Ingrediente:
1 mar
2 linguri musli Vitalis crocant cu banane si ciocolata
2 linguri de gem de caise
1 lingura unt moale
Mod de preparare:
Se curata marul de coaja si de miezul cu samburi. Se aseaza in vas termorezistent. Si se coace 25 minute, timp in care se amesteca musli cu gem si unt si se umple marul copt cu acest amestec. Marul sa fie umplut cu varf, dupa care se mai lasa 10 minute la cuptor. Se poate servi cu un sos de vanilie sau cu topping de ciocolata.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|