Chef Joseph Hadad ne spune și care sunt pașii de urmat. ”Avem mazăre, nap, nuci, conopidă, ciuperci mărunțite și zucchini, ceapă, ulei de măsline, busuioc, oregano, roșii, grepfruit roșu.
Mazărea fiartă, am făcut-o mousse, cu nucile măcinate. Ceapa verde au sotat-o cu ulei de măsline. Morcovii, fierți al dente, i-am sotat, de asemenea.
Am fiert foarte bine conopida, cu sare și puțin vin alb. După aceea, am stors-o bine printr-o cârpă.
Napii i-am curățat, i-am fiert cu sare, după aceea i-am sotat să fie aurii.
06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|
---|---|
07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
03:15 | Trei surori S3 105 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|