”Ardeiul gras, de toate culorile, îl tai subțire și îl sotezi în tigaie cu sare și ulei. După care, tai ridichea foarte, foarte subțire, la fel și ceapa și le marinezi în antități egale de sos de soia și de miere. Am adăugat și prune tăiate foarte mărunt.
Am fiert creierul în apă, în mod normal l-aș fi fiert în lapte.
Am avut fasole albă, fasole roșie, boabe de năut pe care le-am încorporat în crema de creier.
Pieptul de rață l-am preparat la final pentru că trebuie să fie rose, fierbinte, tăiat felii subțiri”.
06:00 | Santa Diabla 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
10:00 | Ghinionista in amor 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Santa Diabla 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Acea fata 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
02:00 | Mostenirea 135 min
|
04:15 | Ghinionista in amor 105 min
|
06:00 | Santa Diabla 120 min
|