”Ardeiul gras, de toate culorile, îl tai subțire și îl sotezi în tigaie cu sare și ulei. După care, tai ridichea foarte, foarte subțire, la fel și ceapa și le marinezi în antități egale de sos de soia și de miere. Am adăugat și prune tăiate foarte mărunt.
Am fiert creierul în apă, în mod normal l-aș fi fiert în lapte.
Am avut fasole albă, fasole roșie, boabe de năut pe care le-am încorporat în crema de creier.
Pieptul de rață l-am preparat la final pentru că trebuie să fie rose, fierbinte, tăiat felii subțiri”.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|