Masterchef - Restul e plăcere. Tortilla cu piept de rață

Masterchef - Restul e plăcere. Tortilla cu piept de rață
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 04 Mai 2022

În cea de-a patra ediție a show-ului ”Masterchef - Restul e plăcere”, de la ACASĂ, chef Radu Dumitrescu a preparat tortilla cu piept de rață.

”Ardeiul gras, de toate culorile, îl tai subțire și îl sotezi în tigaie cu sare și ulei. După care, tai ridichea foarte, foarte subțire, la fel și ceapa și le marinezi în antități egale de sos de soia și de miere. Am adăugat și prune tăiate foarte mărunt. 

Am fiert creierul în apă, în mod normal l-aș fi fiert în lapte. 

Am avut fasole albă, fasole roșie, boabe de năut pe care le-am încorporat în crema de creier. 

Pieptul de rață l-am preparat la final pentru că trebuie să fie rose, fierbinte, tăiat felii subțiri”. 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Eu, tu si cabana din munti
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    75 min
    22:45 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    00:45 Regina
    105 min
    02:30 Intrebarea Mesei Rotunde
    45 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Spre Anglia, cu dragoste
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies