Oţetul balsamic scade pofta de mâncare şi favorizează eliminarea grăsimilor

Oţetul balsamic scade pofta de mâncare şi favorizează eliminarea grăsimilor
Data publicarii: 10 Martie 2008

Persoanele care consumă oţet în anumite feluri de mâncare de 5-6 ori pe săptămână sunt de 2 ori mai protejate împotriva apariţiei bolilor cardiace.

Oţetul pe care îl puneţi în salată face mai mult decât să dea gust mâncării. Studiile au arătat că oţetul protejează împotriva infarctelor. Oţetul balsamic conţine acizi alpha linoleici şi acizi graşi Omega 3.

Aceşti compuşi oferă o protecţie sporită împotriva bolilor de inimă. Atunci când oţetul este combinat cu uleiul de măsline, efectele benefice sunt şi mai numeroase.

Citeşte mai multe în Gândul.

 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    195 min
    04:15 Trei surori S3
    105 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies