Oţetul balsamic scade pofta de mâncare şi favorizează eliminarea grăsimilor

Oţetul balsamic scade pofta de mâncare şi favorizează eliminarea grăsimilor
Data publicarii: 10 Martie 2008

Persoanele care consumă oţet în anumite feluri de mâncare de 5-6 ori pe săptămână sunt de 2 ori mai protejate împotriva apariţiei bolilor cardiace.

Oţetul pe care îl puneţi în salată face mai mult decât să dea gust mâncării. Studiile au arătat că oţetul protejează împotriva infarctelor. Oţetul balsamic conţine acizi alpha linoleici şi acizi graşi Omega 3.

Aceşti compuşi oferă o protecţie sporită împotriva bolilor de inimă. Atunci când oţetul este combinat cu uleiul de măsline, efectele benefice sunt şi mai numeroase.

Citeşte mai multe în Gândul.

 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 05:45 Flori insangerate S3
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    75 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Marea si marea iubire
    105 min
    18:45 Flori insangerate S3
    120 min
    20:45 Speranta si mandrie
    75 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S3
    105 min
    03:00 Fie ce-o fi!
    135 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies