Oţetul balsamic scade pofta de mâncare şi favorizează eliminarea grăsimilor

Oţetul balsamic scade pofta de mâncare şi favorizează eliminarea grăsimilor
Data publicarii: 10 Martie 2008

Persoanele care consumă oţet în anumite feluri de mâncare de 5-6 ori pe săptămână sunt de 2 ori mai protejate împotriva apariţiei bolilor cardiace.

Oţetul pe care îl puneţi în salată face mai mult decât să dea gust mâncării. Studiile au arătat că oţetul protejează împotriva infarctelor. Oţetul balsamic conţine acizi alpha linoleici şi acizi graşi Omega 3.

Aceşti compuşi oferă o protecţie sporită împotriva bolilor de inimă. Atunci când oţetul este combinat cu uleiul de măsline, efectele benefice sunt şi mai numeroase.

Citeşte mai multe în Gândul.

 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Drumul catre tine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Evadatele
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Sub semnul iubirii
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Inima nu minte
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies