Mod de preparare
Feliile de carne sa fie taiate subtire si atat de mari cat sa inpacheteze cate un ou. Fiecare felie de carne se sareaza-pipereaza si se acopera cu un strat subtire de suc de rosii si se inpacheteaza cate un ou. Se leaga cu ata sau se prinde cu scobitori si se prajesc in ulei. Separat se soteaza ceapa si usturoiul taiate bucati de 2 cm. Se potriveste de sare si piper si se serveste langa ouale impachetate.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|