(P) Ai nevoie de un împrumut IFN? Ia în calcul următorii factori înainte de a solicita un astfel de credit!

(P) Ai nevoie de un împrumut IFN? Ia în calcul următorii factori înainte de a solicita un astfel de credit!
Citeste mai mult despre: credit, imprumut IFN
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 15 Ianuarie 2021

Un împrumut rapid de tip nebancar îți poate fi de mare ajutor în nenumărate cazuri. Tot ce trebuie să faci este să alegi să colaborezi cu o instituție financiară nebancară – IFN – cu o vastă experiență în domeniu, precum Provident Financial România.

Accesând creditul tău de nevoi personale în mod responsabil, cu rambursarea tuturor ratelor la timp, fără a te supraîndatora, solicitarea unui împrumut de la o IFN poate fi acea soluție viabilă de care ai nevoie pentru a-ți duce planurile la bun sfârșit.

Așadar, dacă ești în căutarea unei companii care să îți ofere transparență totală, rate cu dobândă fixă și seriozitate, îți recomandăm să apelezi la Provident, instituție financiară nebancară cu peste 14 ani de experiență în România.

Ce înseamnă un imprumut rapid de tip IFN?

Cu ajutorul unui împrumut rapid de tip IFN poți accesa o sumă de bani pe termen scurt sau mediu, urmând ca în câteva luni sau săptămâni să o returnezi. În schimbul acestui serviciu, se percepe o dobândă fixă calculată lunar ori săptămânal, în funcție de tipul împrumutului – Standard sau STAR.

Când este un astfel de împrumut soluția de care ai nevoie?

Această formă de împrumut se adresează în special românilor cu venituri mici și medii, care au nevoie de un sprijin financiar cu sume cuprinse între 500 și 20.000 de lei, pe termen scurt ori mediu – pentru a acoperi anumite cheltuieli neprevăzute sau a-și duce la bun sfârșit diferite planuri ori proiecte. Spre exemplu, poate fi vorba de cheltuieli medicale, de cheltuieli necesare educației sau de anumite renovări, parțiale ori complete, ale locuinței.

Așadar, odată ce ți-ai stabilit obiectivele, ia în calcul următorii factori înainte de solicitarea unui împrumut Provident:

Estimarea cheltuielilor – este necesar să îți faci bine calculele înainte de a aplica pentru un credit rapid, incluzând atât suma totală de care ai nevoie, cât și suma care trebuie returnată. Pentru acest lucru, poți utiliza simulatorul de pe site-ul Provident.ro.

Serviciile extra – ia în considerare aceste servicii, în special dacă te avantajează. Spre exemplu, Provident este prima companie din România care a introdus serviciul opțional și auxiliar, contra cost, de gestionare la domiciliu a împrumutului. Cu ajutorul acestui serviciu, un reprezentant al companiei îți va înmâna banii și va colecta ulterior ratele săptămânale sau lunare, în confortul propriei tale locuințe, respectând normele de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Condițiile de eligibilitate – în cazul celor mai multe entități financiare, va trebui să prezinți o serie de documente înainte ca cererea ta să fie aprobată. În schimb, la Provident, condițiile de eligibilitate sunt minime: cetățenie română, vârstă minimă de 18 ani, venit minim lunar de 300 de lei, adresă de domiciliu sau reședință pe teritoriul țării și un număr de telefon valabil.

Dovada venitului minim se poate realiza prin intermediul unei adeverințe de salariu sau al talonului de pensie, dar și al unei interogări de la ANAF, pe care compania o poate obține pentru tine, la cerere.

Alături de seriozitate, corectitudine și transparență la orice contract, Provident îți oferă informații clare despre costuri și condiții. Intră pe site-ul Provident.ro și completează formularul online! În cel mai scurt timp vei fi contactat de către un reprezentant. Alternativ, poți suna la unul dintre cele două numere de telefon cu tarif normal, 021 275 75 75 sau 021 9877, pentru a intra în legătură cu un reprezentant al companiei.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Inima nu minte
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Dragostea si banii
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Pamantul, Soarele si tu
  60 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Inima nu minte
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  135 min
  04:15 Acasa la romani
  60 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pe firul iubirii
  120 min
Modifică setările cookies