(P) Amenajarea moderna a livingului. Ce sa folosesti in locul clasicelor fotolii sau scaun

(P) Amenajarea moderna a livingului. Ce sa folosesti in locul clasicelor fotolii sau scaun
Data publicarii: 16 Decembrie 2019

Livingul este un spatiu ideal pentru relaxare si petrecerea timpului liber, de aceea e bine sa tii cont de cele mai noi idei de amenajare.

Spre exemplu, poti alege sa inlocuiesti fotoliile si scaunele cu elemente noi, care sa transforme un living obisnuit intr-o incapere moderna. Iata care sunt piesele de mobilier pentru care poti opta.

Alege un fotoliu din puf

O idee foarte simpla si de efect daca vrei sa obtii un living modern este sa cumperi un fotoliu puf. Acesta poate inlocui cu succes un fotoliu obisnuit, pentru ca se poate adapta nevoilor tale. Indiferent daca alegi un fotoliu puf pentru adulti sau copii, este recomandat sa tii cont de mai multe criterii. In primul rand, trebuie sa te gandesti la culoarea lui, care trebuie sa se potriveasca cu restul obiectelor de mobilier din living, dar si cu accesoriile. 

Tine cont si de forma fotoliilor din puf - acestea sunt versatile si iti pot influenta amenajarea livingului. Exista fotolii copii sau pentru adulti, care au o dimensiune mai mare si sunt foarte comode. Poti gasi si fotolii puf in forma de para, fotoliu de tip taburet sau in forma de triunghi, care sa se incadreze cat mai bine in spatiul de care dispui. Materialul reprezinta un alt criteriu important in alegerea fotoliilor. Cele din materiale sintetice sunt ideale, pentru ca au o greutate redusa si pot fi transportate usor in orice colt al camerei.

Modifica nuanta fotoliilor si a canapelelor

Daca ai fotolii, scaune sau canapele de care nu-ti doresti sa te desparti, poti alege sa le schimbi infatisarea, astfel incat sa se integreze perfect intr-un living modern. Astfel, poti schimba aspectul fotoliilor si canapelelor prin folosirea unor huse noi, intr-o culoare puternica, de impact. 

Daca ai un living decorat in culori deschise, o canapea rosie sau un fotoliu negru se vor potrivi de minune, pentru a sparge monotonia cromatica. In cazul in care in living predomina deja culoarea, iar fotoliile si canapelele au culori tari, imbraca-le in huse noi, in nuante neutre.

Include perne colorate in living

Indiferent daca decizi sa schimbi culoarea fotoliilor si a scaunelor sau vrei sa le pastrezi aspectul initial, poti alege sa le decorezi cu mai multe perne decorative, colorate. Pentru un aspect modern, incearca sa cumperi pernute de forme si culori diferite, rotunde, patrate sau dreptunghiulare, cu si fara imprimeu, care sa formeze un ansamblu placut din punct de vedere vizual. Incearca sa alegi perne in culorile si nuantele specifice din livingul tau.

Alege o minge de fitness

Daca obisnuiesti sa lucrezi stand pe un scaun de birou, vei avea cel mai probabil, o postura incorecta. O solutie foarte buna ca sa faci putina miscare chiar la tine acasa si sa-ti relaxezi muschii incordati este sa folosesti o minge de fitness. Aceasta minge iti imbunatateste circulatia, pentru ca atunci cand stai pe ea corpul stau simte nevoia sa-si redreseze postura si sa-si mentina echilibrul. Nu in ultimul rand, o minge de acest fel se incadreaza perfect in tabloul unui living modern sau nonconformist.

Acestea sunt doar cateva dintre ideile pentru care poti opta atunci cand alegi sa amenajezi un living modern. Fie ca alegi un fotoliu puf, pernute decorative sau o minge de fitness, camera ta va capata un aspect nou, modern.

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    75 min
    22:15 Ingeri tacuti
    45 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies