(P) Top 5 suplimente alimentare pentru un plus de energie 

(P) Top 5 suplimente alimentare pentru un plus de energie
Citeste mai mult despre: suplimente alimentare, energie, ginseng, vitamina C
Data publicarii: 13 Februarie 2020

Oboseala îți poate da planurile peste cap, iar atunci când această problemă devine recurentă, ai nevoie de o pauză învăluită în multă odihnă. Însă, de foarte multe ori, oboseala trebuie combătută din mers, așadar, opțiunea unei vacanțe nu este întotdeauna la îndemâna celor care se confruntă cu lipsa de energie. 

În aceste condiții, cea mai bună soluție pentru rezolvarea și prevenirea ulterioară a oboselii poate sta în spatele suplimentelor alimentare potrivite pentru aceste nevoi. Rămâi până la final alături de noi, pentru a afla mai multe despre cele mai eficiente produse din această categorie: 

Suplimente pentru energie - Vitamina B12

O poți găsi doar în alimente și suplimente, deoarece organismul uman nu poate produce vitamina B12. Cobalamina, așa cum mai este aceasta cunoscută, reprezintă un element-cheie pentru buna funcționare a sistemului imunitar, vital în lupta cu anemia megaloblastică. 

Deficiența de vitamina B12 este descrisă prin stări de oboseală, amețeli și lipsa de concentrare, însă vestea bună este că poate fi sintetizată prin consumul de carne albă sau roșie ori prin administrarea unor suplimente potrivite. Click aici pentru a găsi cel mai apropiat loc din care poți cumpăra chiar astăzi suplimente alimentare cu B12: https://www.sensiblu.com/

Suplimente pentru energie - Vitamina C

Când spui “Vitamina C”, spui “stare de bine și energie cât pentru o zi plină”! Acidul ascorbic este omniprezent în citrice, fiind unul dintre cei mai buni aliați ai sistemului tău imunitar împotriva oboselii.

Vitamina C protejează în totalitate ficatul, organ responsabil cu surplusul de energie de care organismul tău se poate bucura, atunci când ai cea mai mare nevoie de acest lucru. Mai mult decât atât, vitamina C reduce durata și intensitatea episoadelor de febră musculară, fiind un supliment alimentar perfect pentru persoanele care merg la sală. 

Suplimente pentru energie - Fierul 

Deficiența de fier reprezintă una dintre principalele cauze pentru stările de oboseală și apatie, inhibând transportul optim de oxigen către celule, fapt ce se traduce printr-o stare de oboseală cronică. Nevoia de fier poate fi satisfăcută printr-un consum constant de alimente precum: carnea roșie, spanacul, legumele și chiar unele semințe. 

Ține cont de faptul că surplusul de fier din organism poate reprezenta un revers al medaliei, neplăcut pentru starea ta de bine. Așadar, ia legătura cu un specialist înainte de a cumpăra suplimente alimentare pe bază de fier, astfel încât să te bucuri mereu de o dietă echilibrată, construită pe alimente sănătoase și cei mai buni adjuvanti nutriționali.

Suplimente pentru energie - Magneziul

Magneziul joacă un rol-cheie în activitatea funcțiilor celulare, fiind responsabil de conversia alimentelor consumate în energie benefică pentru organism. Aportul corect de magneziu este crucial pentru sesiunile de exerciții fizice, acest supliment alimentar transportând oxigenul către mușchi și articulații. 

Sportivii consumă regulat magneziu, prin asimilarea acestui mineral din suplimentele alimentare corespunzătoare. La polul opus, carența de magneziu vine la pachet cu apatie și performanțe slabe în timpul antrenamentelor din sala de sport.

Suplimente pentru energie - Ginsengul 

Topul nostru de astăzi se încheie cu încă un ingredient vital pentru dobândirea energiei: ginsengul. Este utilizat de mii de ani ca principal adjuvnat în combaterea stărilor de epuizare mentală, fiind benefic și pentru depășirea stărilor de anxietate sau depresie. 

Mai mult decât atât, studii recente au demonstrat faptul că ginsengul previne în mod eficient procesul de neurodegradare, survenit odată cu înaintarea în vârstă. Iar o minte sănătoasă susține un corp sănătos. Așadar, ginsengul este resursa ta de energie, atât pentru minte, cât și pentru fizic. 

Nu lăsa oboseala să-ți dea planurile peste cap! Cu suplimentele alimentare potrivite intri rapid în formă, pentru a putea duce la bun sfârșit orice proiect ai avea! 

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies