Mod de preparare:
Se amesteca faina cu drojdia uscata. Se toarna apa calduta, uleiul, zaharul brun, si un praf de sare. Se frământă aluatul cu mâna sau cu spiralele mixerului şi se lasă la dospit 45 minute (pană când aluatul creşte).
Se împarte aluatul în două. Fiecare parte se întinde pe masa de lucru. Grosimea aluatului întins trebuie să fie de circa 5 mm. Aluatul se taie cu ajutorul pahar lat sub forma de cercuri. Chiflele se ung cu apă, se aseaza miezul de nuca pe deasupra şi se mai lasă 15 minute la crescut. Se dau la cuptor şi se coc aproximativ 20 minute.
Cuptor electric: 200 ° C
Cuptor cu gaz: Treapta 4
Timp de coacere: cca. 15 minute
Se ung cu miere cand sunt inca putin calde.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|