Panna Cotta a la Tiramisu

Panna Cotta a la Tiramisu
Data publicarii: 22 Mai 2009

Un desert delicios si racoros, pe gustul tau si acelor dragi!

Ingrediente
7 piscoturi (aprox. 40 g), 3 linguri de lichior amaretto(sau lichior de cafea), 1 cutie praf pentru Panna Cotta, 200 ml lapte, 200 ml frisca lichida

Mod de preparare
Intr-un vas dreptunghiular, transparent, se aseaza piscoturile si se insiropeaza cu lichiorul amaretto. Se prepara Panna Cotta, conform instructiunilor de pe cutie, cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida: se amesteca frisca cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba.
Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare. se pune vasul inapoi pe aragaz si se fiebe inca 2 minute la foc mediu, amestecand usor.

Panna Cotta se toarna peste piscoturi si se da la frigider timp de 4 ore. Se orneaza cu sosul de fructe de padure din cutie.
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    10:00 Daca-i bal, bal sa fie!
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    02:00 Mostenirea
    135 min
    04:15 Daca-i bal, bal sa fie!
    105 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies