Panna Cotta a la Tiramisu

Panna Cotta a la Tiramisu
Data publicarii: 22 Mai 2009

Un desert delicios si racoros, pe gustul tau si acelor dragi!

Ingrediente
7 piscoturi (aprox. 40 g), 3 linguri de lichior amaretto(sau lichior de cafea), 1 cutie praf pentru Panna Cotta, 200 ml lapte, 200 ml frisca lichida

Mod de preparare
Intr-un vas dreptunghiular, transparent, se aseaza piscoturile si se insiropeaza cu lichiorul amaretto. Se prepara Panna Cotta, conform instructiunilor de pe cutie, cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida: se amesteca frisca cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba.
Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare. se pune vasul inapoi pe aragaz si se fiebe inca 2 minute la foc mediu, amestecand usor.

Panna Cotta se toarna peste piscoturi si se da la frigider timp de 4 ore. Se orneaza cu sosul de fructe de padure din cutie.
 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies