Parjoale cu tofu

Parjoale cu tofu
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Martie 2010

O delicioasa reteta de post!

Ingrediente
8 cartofi medii
300 g Tofu in saramura (simplu)
1 ceapa mare
1 legatura patrunjel
3 lingurite faina alba
sare
½ lingurita praf de usturoi
¼ lingurita piper negru

Mod de preparare
Se scoate tofu din caserola si se scurge de saramura.
Se fierb cartofii. Dupa fierbere se scurg si se curata de coaja.
Ceapa se curata, se toaca marunt si se inabuse cu putina apa.
Cartofii se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu  tofu, ceapa inabusita, faina, sare, usturoi, piper si patrunjelul tocat marunt.
Incingeti tigaia in care ati pus in prelabil putin ulei. Se pune cate o lingura de compozitie si se aplatizeaza pana la grosimea de ½ cm. Se prajesc parjoalele pe fiecare parte pana devin aurii.

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies